Kursus Latihan Berkomputer

Kursus Latihan Berkomputer ditawarkan di sini secara hands-on sepenuhnya.

 

Mencari laptop kursus CIDB?

di sini kami menyediakan kursus cidb dan tempat untuk menjalankan kursus tersebut

R

Kelas Bina Laman Web

Kelas praktikal bina laman web ini amat berguna kepada entrepreneur, pelajar, dan suri rumah.

Kelas Online Marketing

Kelas Online Marketing sesuai untuk entrepreneur memasarkan produk secara online sama ada menggunakan medium Facebook, Instagram, Marketplace, FBAds dan juga Google Adwords.

Kelas Asas Photoshop

Kelas Asas Photoshop sesuai untuk pelajar atau individu yang ingin mereka bentuk sendiri gambar-gambar secara profesional.

Kelas Microsoft Office untuk Pejabat

Kursus Microsoft Office untuk Pejabat sesuai untuk semua pekerja yang menggunakan aplikasi Microsoft dalam kerja harian. Dalam kursus ini peserta akan didedahkan dengan penggunaan MS Office secara maksimum.

Kelas Programming Android

Pada masa kini aplikasi pintar menjadi keperluan dalam bisnes untuk jangkamasa panjang. Kursus hands-on Android ini akan mendedahkan secara asas bagaimana sesuatu aplikasi mudahalih dicipta.

Kursus Programming Python

Kekal relevan dengan perkembangan semasa, peserta akan didedahkan dengan interpreter Python yang saban hari digunakan sebagai tools dalam kehidupan seharian sekarang.

Kursus Baik Pulih Laptop / HP

Kursus Baikpulih Laptop atau HandPhone ini mendedahkan peserta secara hands-on bagaimana mengenalpasti masalah dan membaiki peralatan tersebut. Peserta juga didedahkan dengan sumber-sumber bagaimana mendapatkan alat-ganti bagi semua barangan tersebut dengan harga terbaik.

Kursus Keselamatan ICT

Kursus Keselamatan ICT adalah kursus yang amat penting dalam setiap organisasi pada masa kini yang semakin berkembang seiring dengan teknologi semasa. Kami menawarkan pelbagai julat kursus keselamatan ICT dari Kesedaran ICT, Pengujian Pencerobohan, Penilaian Vulnerability, sehingga ISO27001:2013 Compliance.

Our Client